Fitt engelska.

Nu är ja inte med längre, jag bara försöker och försöker med den jävla engelskan även fast jag inte fattar någon av  uppgifterna, och aldrig duger det. Jävla äckel lärare... Och nej, jag förstår inte den stora uppgiften, och jag tänker inte göra den heller, hur bra tror hon att vi är egentligen? Ena sekunden sitter hon och säger att alla är skitdåliga och frågar varför vi ens valde kursen, eftersom vi inte kommer klara av den. Sen får vi en sjukt jävla svår uppgift där man inte ens fattar uppgiftspappret. Går inte riktigt ihop, huh?
Funderar seriöst på att skita i resten av engelskalektionerna.. och jag VÄGRAR prata inför klassen om något jag inte ens förstår.

Jag är sur. Mina vänner är ego och ville inte ens följa med mig och äta frukost.
Jag är hungrig och vill hem och vill inte redovisa foto, för jag är inte nöjd med bilderna, jag kan inte förklara dom och jag hatar att prata inför folk. Uppgifter blir så himla mycket svårare när mnågon annan säger åt en vad man ska göra. Då blir man tvingad, och det blir alltid så mycket bättre när man gör något frivilligt.

Jag orkar inte gå i skolan längre :)

Efter skolan ska jag skynda mig hem fort som fan, får hoppas att niklas har tid att köpa cigg på vägen för annars blir det jääääävligt jobbigt. Fixa mig och sedan åka och se Backyards sista spelning på Tyrol. Hoppas som fan på att det är lite nice folk där också :)
Verkar som det blir Rest in Sleaze med Felicia, Jimmy osv också.. trevligt.

nu ska jag göra ingenting resten av lektionen. hejdå.