Idioti

Måste skriva av mig lite. 

Jag förstår inte hur jag kan vara så lost inom hela den här växa-upp grejen när ingen annan verkar vara det. Försöker fråga massa folk om hjälp men det är ingen som kan svara vettigt på frågorna.
Till exempel det här med jobb. 
Jag har lixom INGEN ANING om vad det finns för jobb förutom vanliga som typ lager, sitta i kassa, lärare och typ snickare. Folk frågar mig vad jag vill bli, och det kanske finns något jag vill bli, bara att jag inte vet om att det jobbet finns än.
Hur fan ska man veta sånt? Det är aldrig någon som förklarat sånt för mig. Hur vet jag om jag vill plugga till något speciellt om jag inte ens vet vad man gör inom det yrket? Jag fattar lixom ingenting. De e inte så att man kan sitta o kolla upp varenda yrke som finns. 
Jag skulle vilja ha ett jobb där man springer runt i arbetsbyxor, där brukar man ofta få ha piercingar och sånt med. Men vad är det för jobb? Vad innebär dom? Och hur gör man för att få såna jobb? HJÄLP. 

Sen fattar ja inte heller något med typ lån eller hur man skaffar en bostad eller står i bostadskö eller något liknande. Varför fick man inte lära sig sånt här i skolan? Har fan ingen nytta av något som ja lärde mig i skolan. Och nu är jag helt totalt megalost. Att det ska va så svårt att få lite hjälp?

Samhället suger. 
/Bitter sjuk tjej.