Jag älskar mat

Så, något jag tycker om (kanske alldeles för mycket) är mat. Fick jag välja så skulle jag nog äta i princip hela tiden. Och eftersom jag bytt kosthållning här för några månader sedan så är mat något jag tänker på mycket mer. Planerar, fixar, grejar, provar laga massvis med nya grejer och det är ett litet hemtrevligt projekt helt enkelt. Allt med matlagning är så mycket roligare, förut slängde man bara ihop nå värdelöst skit bara för att ha något att äta. 

Här är lite grejer lag svängt ihop de senaste dagarna, och självklart är allt av det helt veganskt!
OBS OBS PS PS. Provade även max-burgaren härom veckan. Den var najs, ja. Helt okej med tanke på att jag inte ens gillar hälften av grejerna som är i den. Dock petade jag bort alla jalapenos, och den var ändå superstark så de behövde verkligen inte vara där! Haaa. Men! 3/5 yo yo. 

Jag älskar blomkål så för några dagar sedan tänkte jag prova på det här med "marinerad blomkål" som man ser överallt lite här och där. Gjorde klyftpotatis till, och en hemgjord sås på iMat fraishe, Ajvar, tacokrydda och lite annat random shitz jag hade hemma. OCH SJÄLVKLART smörgåsgurka till för det har jag haft cravings efter hur länge som helst. DET BLEV JÄTTEGOTT. 

 
När jag hängde i växjö svängde vi ihop lite såna tortillas (som.. tillbehör, till pizzan vi gjorde, haaaha). De var faktastiskt goda, även fast den enda veganosten som såldes där var Sheese Melty vilken INTE ÄR SÅ HIMLA JÄTTEGOD så jag gör gärna om detta med en godare ost någon gång. Självklart dränkte vi dem i bea. 
 
 
Ochhh denna morgonen startades med att använda min gamla "Fido" - mackgrill som jag haft hemma hos mina föräldrar i flera år. Självklart blev det A&A's ost på det, även första gången jag provar att smälta den och det blev ju prima. Utöver det är det Ajvar och en del kryddor! AMNAMNAM säger jag bara.